Култура Общество

Нели Грегъри откри школата си за пеене Voice Room Nelly Gregory

Известната поп певица Нели Грегъри създаде своя собствена школа за пеене. Voice Room Nelly Gregory бе открита днес с водосвет, отслужен от отец Стоян Димов.  

„Това за мене е най-големият ден след сватбата ми, така го усещам“, емоционално сподели Нели. Тя благодари на съпруга си Светлин, като добави, че заслугата мечтата й да се сбъдне, е негова. „Това е една цел, която си бяхме поставили преди няколко години. Намерихме това място и се надяваме талантите, които идват тук, да ни прославят из целия свят“, каза Светлин, който също е музикант.

По пътя на родителите си е поела и дъщерята Мария Габриела. „Надявам се така, както тя предаде целия си опит на мен, да го предаде и на други ученици, защото от нея има какво да се научи. Аз продължавам до ден днешен да се уча“, каза Габи.

Стилното помещение с белия роял на Нели се намира на осмия етаж в сградата на бившата Добруджанска банка. Школата ще приема хора от всички възрасти, решени да се научат да пеят или желаещи да се занимават професионално с музика.