Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Майка от Добрич на 4-годишно момченце спешно се нуждае от помощ, за да живее

Жулиета Василева от Добрич вече три години се бори с коварна болест. Тя вече тежи едва 33 килограма и не може да се грижи за своето 4-годишно момче. За да има шанс да живее, тя трябва да се лекува. С това сега обаче у нас лекарите не се ангажират. Шанс за нея дават медиците в турска клиника. За целта обаче трябва спешно да се съберат 20 000 евро. Близки на младата жена стартираха днес кампания за набиране на средства.

Жулиета Василева е на 41 години, майка на четиригодишно момченце, за което вече физически не може да полага необходимите грижи.

През 2017 г. започва кошмарът за Жули и близките й, когато тя е диагностицирана при контролен преглед с карцином на шийката на матката. След направената операция и проведени 25 курса лъчетарапия, се налага поставяне на уретрални стентове вследствие на лъчетарапията.

За съжаление, през януари тази година е открито вторично злокачествено образование на малкия таз, което притиска седалищен нерв, който прикова Жули на легло. Болките са нетърпими и по 24 часа в денонощие, дори и след прием на най-силните предписани болкоуспокояващи.

Назначени са четири курса химиотерапия, от които образуванието не се повлиява. Назначава се по-агресивна химиотерапия, която едва не погубва живота й.

Заради усложненото състояние и ниското й тегло (33 кг), в България не се ангажират да й бъде направена следваща операция.

Към днешна дата не се провежда никакво лечение. Последната надежда за Жули  е лечение в Турска болница American Hospital, споделят близките й.

Първоначалната сума, която е необходима за започване на лечението е 20 000 евро и те трябва да се съберам до 2 ноември 2020 г.

„Все още няма информация от турската болница колко ще струва цялостното лечение, но това е първата стъпка към надяваме се успешно лечение.

Нека всички заедно подадем ръка на една прекрасна майка, отново да се радва на живота и семейството си“, призовават приятелите на Жули.

Дарителската сметка е:

Уникредит Булбанк,

IBAN: BG02UNCR70001524152013

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Жулиета Петрова Василева

Дарение може да се направи и на

▶️PAYPAL: juli_magic@abv.bg

▶️HELPKARMA :

https://bg.helpkarma.com/…/pomosht-za…/dashboard/preview

Харесайте Facebook страницата ни ТУК

c