Водещи новини Общество

Момиче от Балчик изчезна в Германия, подозират отвличане с цел проституция

С апел за помощ в профила си във Фейсбук се обърна Валери Стефанов, който е от Балчик, но в момента живее в Хамбург, Германия. В апела си той посочва, че 18-годишната му сестра е отвлечена от сводник и моли който има информация за нея да се обади на телефон +4915775141792.

За Про Нюз Добрич Валери разказа, че сестра му се казва Ивелина Иринова Найденова. Живее в немския град Ноймюнстер. Преди месец навършва 18 години. Доскоро е учила, от два месеца работи. „Не е момиче, което да се занимава с наркотици, с лоши хора”, сподели брат й.

За последно Ивелина била видяна на 25 септември – била на рожден ден в град Кил, на около 30 километра от Ноймюнстер. Нейна приятелка разказала на Валери, че на сутринта след рождения ден Ивелина се качила на колата на Кенан – скъп „Мерцедес”, и двамата потеглили без да кажат нищо на никого.

След два дни близките на Ивелина подали сигнал за изчезването й в полицията в Ноймюнстер, откъдето момичето е обявено за издирване. Роднините й също не спират да я търсят. Разбрали, че Ивелина и Кенан са били видени в Нюрнберг и снощи ги търсили и там. Валери разбрал, че майката на Кенан е в Щутгарт, а жена му в Холандия, имала дете от него.

Ивелина вчера се обадила на свой роднина, разказа Валери. Казала му: „Аз съм добре, вече не ме търсете” и затворила телефона. Изтрила е профила си във Фейсбук.

След публикацията на Валери Кенан също е изтрил профила си в социалната мрежа.

Тази сутрин на брата се обадила жената на Кенан, която казала, че Ивелина ще се жени за него.

Близките се притесняват, че момичето може да е отвлечено с цел проституция. По думите му семейството на Кенан е от Добрич, но живеело в село Сливенци. В Германия мъжът, който имал доста съмнителен бизнес, живеел в град Кил, който е център на провинция Шлезвиг-Холщайн. Намира се на около 30 км от Ноймюнстер.

Про Нюз Добрич отправи запитване по случая до полицията в град Кил.

Follow Me:

Related Posts

 1. 1 кенан няма право да кара мерцедеса си в гемания
  2 майка му не живее в штутгард
  3 тои работи си с договор във дк – транспорт aне е бизмесмен

 2. Уважаеми ПРО НЮЗ ДОБРИЧ
  Аз съм майката на Кенан .. от село Сливенци
  Очаквам от вас едно извинение заради ФАЛШИВИТЕ ви новини
  1- Преди да новинирате за някой научете Трите му имена и след това го новинирайте
  2- Аз като майка на Кенан както вие сте написали че моето местоположение се е намирало във Град *Щутгарт* тази информация не е вярна
  3- Моето местоположение е във Гърция вие нямате това право да новинирате ФАЛШИВА информация че моето местоположение се намира във *Щутгарт*
  4- Ивелина Найденова която е навършила 18 години преди един месец има пълни права над себеси да реши със кого ще контактува
  5- Кенан не върти такъв бизнес в което вие се съмнявате а работи във една фирма като шофйор и монтйор на тирове
  6- Очаквам едно публично извинение от медиите на Про Нюз Добрич заради фалшивите информации

  • 7- тои си взе вече голяма беля на главата си 😉 всяка майка защитава детето си ама този път няма шанс…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *