Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Около 1500 туристи са получили тази година безплатна карта Priority Club Albena

Около 1500 души са получили през 2020 година безплатна карта Прайорити клуб Албена / Priority Club Albena/. „Това са български туристи, които решиха да не си отменят резервациите за ваканция в черноморския курорт. С това те индиректно ни помогнаха много“, заяви изпълнителният директор на Албена АД Красимир Станев.

Той допълни, че иначе дружеството е трябвало да плати 2 милиона лева за отказани резервации. Вече са върнати около 600 000 лева на хората, пожелали да си получат обратно парите от резервациите, въпреки че срокът е до месец май 2021 година. „Това доверие, което получават гостите, като резервират в Албена, ги кара да правят резервации тук с чувството, че те ще си получат парите, ако се откажат от ваканция“, посочи Станев.

Прайорити клуб е учреден тази година и по принцип картата струва 95 лева за година. Тя дава право на 10% намаление при записване, ранно настаняване и късно напускане на хотела, на бързо обслужване на рецепция. Около 500 семейства са се сдобили с такава карта.

„При една ваканция от 1000-1500 лева, ти икономисваш с нея 150 лева. Тази карта ще бъде развивана. Имаме специален списък, водим официално кореспонденция. Нашето желание е членовете на Priority Club Albena да останат максимално доволни при ваканция в Албена, Бялата лагуна и Приморско клуб“, заяви Станев. 

c