Каварна Туризъм

Община Каварна с отличие за динамично развиваща се морска туристическа дестинация

Община Каварна бе отличена като динамично развиваща се морска туристическа дестинация на връчването на годишните награди на списание „Дестинация България“ за 2020 г., съобщават от местната администрация.

Списание „Дестинация България“ връчи наградите по случай 27 септември – Световен ден на туризма. Отличени са общини, мениджъри, инвеститори, обекти и услуги с добри практики, допринесли за развитието и припознаването на България като целогодишна туристическа дестинация.

Община Каварна бе удостоена с отличие в категорията „Динамично развиваща се морска туристическа дестинация“ за 2020 г.

Критериите, от които Комисията за номинациите се е ръководила, са: постигнати високи резултати в туризма и професионален мениджмънт – фактори за утвърждаването на България като привлекателна туристическа дестинация.

Наградата на община Каварна бе връчена от Димитър Маргаритов – председател на Комисия за защита на потребителите, и бе получена от кмета на общината Елена Балтаджиева. Градоначалникът благодари за наградата и отправи покана към присъстващите да посетят общината. Тя подчерта, че в Каварна възможностите за туризъм са разнообразни, на гостите се предлага да се насладят на уникалното съчетание на красиви плажове, културно-историческо наследство и незабравимо гостоприемство.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *