Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

С дъжд от голове стартира АМФЛ-Добрич, играч се разписа 11 пъти в една среща

С "дъжд" от голове стартира шампионатът на Аматьорската мини футболна лига-Добрич. Цели 69 попадения паднаха в първите седем двубоя, като резултатни бяха футболистите на "Безобразните" и "Гранде", съобщиха от ръководството на АМФЛ.

Ето и резултатите от всички срещи след изиграния Първи кръг на АМФЛ:

"Безобразните" разпиляха "Непознатите" с 24:0, а 11 от точните попадения бяха дело на Димитров. За разгромяващата победа, пет добави Велков, с четири се отчете Костов, два реализира Георгиев, Маринов - един, а Исмата се разписа, но в собствената си врата.

"Гранде" разби "СТБ - Добрич" с 18:0. Със седем гола завърши Гюти, Минев добави четири, Мафията и Георгиев вкараха по два пъти, а по веднъж това сториха Христов, Атанасов и Тонев.

"ЦСКА ДОБРИЧЪ" надигра с 9:0 "Едногодишните". С по три гола блеснаха Ванигол и Йорданов, два отбеляза Пепо, а един - Манолов.

ФК "Наздраве" надделя с 4:1 над "Дружба". По два пъти за успеха се разписаха Иванов и Кеворкян, а почетното попадение за съперника бе дело на Димитров.

"Айляците" се справиха с "Добрич-Балик", надделявайки с 4:2. Два гола за победителите реализира Халфчето, а останалите попадения за състава забиха Барманчето и Иконата. За "Добрич-Балик" точни бяха Дългия и Иниестата.

"Спортист" успя да реализира пълен обрат от 0:2 до 3:2 срещу "Делта". Символичните домакини поведоха с 2:0 още до 8-та мин., с два гола на Димов. До почивката с две попадения на Георгиев и едно на Димитров "Спортист" доведе нещата до абсолютен обрат, като този резултат се запази до края на срещата.

Срещата между МФК "Импакт - Варна" и "Summer Cult" завърши без победител - 1:1. Голът за символичните домакини реализира Иванов, а за съперника точен бе Минчев.

c