Водещи новини Култура Развлечение

Актьорът Ивайло Захариев предложи брак след представление в село Пчеларово

Актьорът Ивайло Захариев, който е носител на приза БГ модна икона 2019, предложи брак на приятелката си Станислава тази вечер. Това се случи след края на представлението на “Поручик Бенц” с  участието на Йоанна Буковска-Давидова, Любомир Ковачев и Ивайло Захариев.

В сцена тази вечер се превърна дворът на Маестра Константина Петкова в с. Пчеларово, където традиционно гостуват известни имена на театъра, киното и музиката.

Стана ясно, че Ивайло обмислял от няколко дни да предложи на приятелката си именно в малкото добруджанско село. След аплаузите Йоанна Буковска, която била наясно с намеренията на красивия актьор, поканила на сцената момичето, което се грижи за гардероба на трупата, Станислава Славчева. Когато стъписана младата жена излязла на сцената той попитал „Стаси, ще се омъжиш ли за мен?“

Беше много изненадващо, много красиво, споделиха присъствали на вълнуващото събитие.

Ивайло Захариев е известен с ролите си в театъра и киното. Стана известен с ролята си на доброто ченге под прикритие Мартин в сериала на БНТ „Под прикритие“, както и с активната си гражданска позиция по теми, свързани с наркозависимости, достъп до информация и култура на глухите, съхраняване на брака и семейството като обществена ценност, християнски ценности и други.

Годениците споделиха за Про Нюз Добрич, че са заедно от началото на годината. И двамата са имали предишни бракове, от които имат деца. Той две момчета, а тя момиченце. Споделят, че именно разделите им са ги сближили. Децата се познават, имат общи почивки. Станислава още не е свикнала с известността. Не крият, че са щастливи, много се обичат и се надяват на семейно щастие в бъдеще с голямото семейство.

Снимки: Про Нюз Добрич

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *