Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

За печено агне ще се състезават в Добрич бриджори от България и Румъния

Юбилейният 35-и Международен бридж фестивал "Добрич 2020" ще се проведе от 18 до 20 септември в Китайския ресторант на Добрич. Както винаги досега в престижния форум на българския бридж ще участват едни от най-добрите състезатели на страната ни и много гости от Румъния. За пореден път официални гости ще бъдат изпълнителният директор на Румънската бридж федерация Мариус Джорджеску и неговият отбор.

Тази година фестивалът е посветен на празника на Добрич - 25 септември и се провежда със съдействието на Общината, добричлията Лъчезар Тодоров и „Пътно строителство".

В програмата на състезанията са включени открит двойков турнир, който ще започне в петък от 19 часа, веднага след откриването на фестивала, и открит отборен турнир, чиито сесии започват в събота и неделя от 10 часа. За призьорите са подготвени възпоменателни купи, плакети и медали, както и много подаръци, като традиционно най-привлекателният от тях е цялото печено агне, осигурено от ''Пътнически превози"АД.

Организатор на спортната проява е екипът на спортен клуб "Дама купа", доказал се в организирането на много мащабни  прояви в българския спорт.

c