Водещи новини - дясно Здраве Общество Храна и напитки

Бистро „Е-клуб“ в Добрич с нови предложения за вкусна и здравословна храна

Скоро ще бъде отворен обновеният ресторант „Албена“ с ново меню и жива музика

Бистро „Е-клуб“ в Добрич направи днес Re-opening с нови, здравословни предложения в менюто си.  Заведението, което се мениджира от ВУМ и се намира в сградата на колежа, е предпочитано място за бърз и вкусен обяд в центъра на Добрич.

От днес клиентите могат да си поръчат здравословни и полезни веган и вегетариански ястия. В менюто има например броколи с кокосово мляко и сурово кашу, различни веган десерти, като веган бонбони и веган торта. Ще се предлага морковена халва – нов десерт, станал популярен през лятото в ресторант „Летен театър“, също стопанисван от ВУМ. Халвата е здравословна, приготвена само с натурални продукти, с много ориенталски подправки.  

Бистрото има и нови предложения за салати, предястия, основни ястия, специалитети от пилешко, патешко, свинско и телешко месо, риба. За първи път заведението ще предлага ястия на пара. „Залагаме и на български готвени блюда. Те са предпочитани, а много хора нямат време да си ги приготвят сами“, каза управителят Галин Ненов. Той добави, че за приготвянето на ястията се използват все повече продукти, произведени в района.

Бистрото се посещава от хора от целия град. В обедната почивка най-много са работещите в околните административни сгради и банки. Има и клиенти, които си поръчват храна за вкъщи или офиса. Заведението извършва доставка след заявка по телефон, а дневното меню е качено от предния ден на страницата на бистрото във фейсбук.

Новото е, че вече се предлага възможност за организиране на детски рождени дни и партита – всеки ден след 16 часа, както и в събота и неделя, след предварителна заявка. Иначе бистрото работи в делнични дни от 11.00 до 17.00 часа.

Съвсем скоро ще отвори врати и обновеният ресторант „Албена“ в колежа. „Това вече няма да е столът на Холандския, както е наричано заведението. Ще бъде а ла карт ресторант със свободна консумация и обслужване от сервитьори. Ще има обедно меню от 11 часа, а вечер ще работи до 24.00“, обясни Галин Ненов.

В ресторанта ще могат да бъдат организирани сватби, корпоративни събития, лични празници, ще се предлага кетъринг. Ще има жива музика вечерта в петък и събота, ще се канят различни музиканти. В момента се обновява интериорът на ресторанта, ще има и ново меню, български традиционни ястия и такива от района, веган меню и др.

Follow Me:

Related Posts

  1. иван says:

    Бистро по дефиниция е малък ресторант, който сервира обикновени ястия в скромна обстановка, предлагащ евтини и прости менюта в по-големи количества. Такъв тип заведение беше и Бистрото преди да се появи Галин Ненов. Не знам от къде цъфна, но със сигурност, като прочетох какви глупости е намислил да прави, няма да върже. И още, с вдигане на цени бизнес не се прави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *