Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Поредно звездно участие и награди за Алекс Петров от Добрич

С пово признание и заслужени отличия се завърна талантливият добричлия Александър Петров от поредното си конкурсно участие. Този път Алекс грабна първото място във Втория Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен "Дунавски звезди" - гр. Силистра.

Конкурсът за млади изпълнители на възраст от 5 до 18 години "Дунавски звезди" се проведе 9 до 11 септември т.г. в град Силистра. Младият поп-изпълнител от добричкото Студио за поп-рок певци "Сарандев" взе участие и спечели единствена първа награда в своята група. Освен първото място, на Алекс бе присъдена и Специалната награда на Адвокатската колегия в гр. Силистра.

Независимо, че не успя да се пребори за Голямата награда, тийнейджърът, който освен с музика се занимава и с поезия, е удовлетворен от постигнатото. В профила си в социалната мрежа, младежът благодари на своите педагози Елена Карабельова и доц. Алис Боварян за отличната вокална подготовка, както и на журито за високата оценка.

Над 100 млади изпълнители от цяла България се включиха в тазгодишното издание на "Дунавски звезди". Конкурсното жури бе в състав: Нели Рангелова - председател на журито, Светослав Лобошки - композитор, Николай Текелиев - журналист, Вензи - изпълнител, Кремена Кряколова - вокален педагог.

c