Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Благодарност за спасения живот на старшата сестра от МБАЛ-Добрич изказват близките й

Огромна благодарност за спасения живот на старшата сестра на Второ вътрешно отделение на болницата в Добрич Дарина Кирова към целия екип на Отделението по анестезия и интензивно лечение /ОАИЛ/ изказват близките й. За про Нюз Добрич дъщеря й Ивелина Смокова сподели: „Благодарим на всички – от началника на отделението до санитарите”.

Припомняме, че Кирова бе с COVID-19 и бе интубирана. Благодарение на грижите и професионализма на екипа след 15 дни тя бе екстубирана и върната към живота. А вчера бе изписана.

За работещите в ОАИЛ Смокова сподели, че са уникални. Разказа, че майка й е била изключително добре обгрижвана, че е била гледана като бебе. Когато влязох преди 15 дни като придружител видях, че телесното й състояние е добро благодарение на полаганите грижи, каза дъщеря й. Тя е впечатлена и от доброто отношение към нея като придружител, сподели, че всички са били много внимателни и са отговаряли на въпросите й.

На работещите в ОАИЛ Ивалина Смокова и семейството й пожелават да съхранят тази екипност, която имат в момента. И да продължат на помагат на хора в тежко състояние като майка й.

c