Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Клипът на песента на Димитрина от Добрич събра над 10 000 гледания за седмица

Клипът към първата авторска песен „Скрита сила” на талантливата 16-годишна Димитрина Германова от Добрич има вече над 10 000 гледания в You Tube само седмица, след премиерата си. Димитрина заяви за Про Нюз Добрич, че е много приятно изненадана, как за толкова кратко време клипът е достигнал до много хора. В сайта за видеосподеляне има и много положителни отзиви за продукцията.

„Прекрасна песен и вълнуващ клип. Поздравления, пожелавам това да е само началото. Успех!“, пише потребителка на сайта. „Красота, стил, емоция! Клипът отлично допълва нежната мелодия. Браво!“, допълва Aleksandar Petrov – „колега“ на Диди в Студио „Сарандев“ .

Автор на музиката и текста е Радостина Колева, която е родом от Добрич, аранжиментът е на Алекс Нушев. Режисьор на видеоклипа е Лана Анцаридзе – ръководител на Детски музикален театър „Дея”, оператор и монтаж – Георги Дачков, който е част от театъра. Дачков е абитуриент от Езиковата гимназия в Добрич, където учи и Димитрина. Момчето заснело клипа с айфон, без професионална техника . Кадрите са в лавандулови, царевични и слънчогледови полета. Снимано е и в курортите Албена и Русалка.

Първата си авторска песен записа Димитрина Германова от Добрич (+ видео)

На Димитрина Германова и още 13 възпитаници на вокалния педагог Елена Карабельова от Студио „Сарандев“ предстои гостуване в Пловдив. На 12 септември добричките таланти ще изнесат концерт на Римския стадион заедно с Биг бенда на Пловдив. Концертът е заключителното събитие на фестивала „Пловдив – СтоЛица на песента“ и се организира от общината и Арт Войс Център.

На 20 септември Димитрина ще участва в конкурса „Морски звездички във Варна.

c