Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Като истинска поп звезда снима клип 8-годишната Ванина от студио „Сарандев“

8-дишната Ванина Григорова от Студиото за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежки център – Добрич, тази година имаше невероятния шанс да бъде избрана за едно от децата, представящи нова авторска песен в Националния фестивал „Детска мелодия на годината“ 2020.

След като през месец юли тя записа в студио песента „Един за друг“ на композитора Минко Ламбов по текст на Ана Топалова, сега малката талантлива добричлийка участва и в заснемането и на клипа към песента.

На 1 и 2 септември Ванина се почувства като истинска поп звезда, преживявайки два вълнуващи снимачни дни. Кадрите за видеоклипа бяха заснети в комплекса „Калиакрия Ризорт“ до Каварна и в Добрич. Сценичен партньор на Ванина бе чаровникът Игор Раскевич от град Каварна. Приятелки на певицата с радост се включиха в създаването на някои от кадрите като се забавляваха много на снимачната площадка.

Готовият видео клип към песента „Един за друг“ в изпълнение на талантливото момиче от Добрич ще видим на 1 декември. Тогава ще бъдат представени видеата на всички 14 нови детски авторски песни, които ще се борят за призовите места в тазгодишното издание на „Детска мелодия на годината“.

c