Добрич Общество

Обявиха публично обсъждане на актуализацията на бюджета на Добрич за 2020 година

Публично обсъждане на предложение за актуализация на бюджета на Община град Добрич за 2020 година и актуализация на Програмата за капиталови разходи на Община град Добрич за 2020 година ще се състои на 14 септември, от 16.00 часа в Голямата заседателна зала на общината, съобщават от администрацията.

Във връзка с въведените противоепидемични мерки, присъстващите трябва да бъдат с лични предпазни средства (защитна маска за лице или предпазен шлем).

Община град Добрич очаква мнения, препоръки и предложения за актуализация на бюджета и на Капиталовата програма за 2020 г. в деловодството на Община град Добрич или на електронен адрес priemna@dobrich.bg, както и на телефон 058/600 416 и 058/600 001, вътрешен 258, до 17:00 часа на 14.09.2020 г. (понеделник).

За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще бъде публикуван на интернет страницата на Община град Добрич и ще се приложи към проекта за актуализация на общинския бюджет при внасянето му за разглеждане от Общински съвет.

С материалите за публичното обсъждане гражданите могат да се запознаят на страницата на Община град Добрич – www.dobrich.bg.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *