Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Организират благотворителна фотосесия в подкрепа на лечението на Митко от Добрич

Благотворителна фотосесия в подкрепа на лечението на едногодишния Димитър Добрев от Добрич организира студио „Ani Ivanova – photography”. Инициативата ще се проведе на 3 септември от 10 до 18 часа в студиото, което се намира на адрес ул. „Антон Стоянов” 2.

Собственичката Ани Иванова обяснява, че ще се правят снимки през целия ден. Няма да има запазване на час предварително, всеки ще посети студиото когато му е удобно. „Ще снимаме на един декор по няколко кадъра за спомен, а вие от ваша страна ще имате възможност да помогнете на Митко, като оставите парички, кой колкото може, в нашата дарителска кутия”, посочва Ани Иванова. Тя допълва, че снимките ще бъдат подарени на включилите се в благотворителната сесия, за да имат един красив спомен от този ден. Събраната сума от деня ще бъде дарена за лечението на Митко.

Припомняме, че Димитър Добрев е с диагнози детска церебрална парализа и епилепсия. Момченцето има оферта за лечение в Турция, чиято стойност първоначално е 60 000 лева, сума, непосилна за семейството му.

В подкрепа на лечението на малкия Митко се провежда онлайн търг в групата „Помощ за Дани от Добрич” във Фейсбук. Разкрита е и банкова сметка:

  • ДСК Банк
  • IBAN: BG81STSA93000027294044
  • BIC: STSABGSF
  • Титуляр: Димитър Костадинов Добрев.
c