Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

2 милиона четения на новините на Про Нюз Добрич за месец август

Успехът на една медия се измерва с хората, които й имат доверие и я четат.

А доверието се гради, когато се спазват основните принципи на журналистическата работа - безпристрастност, обективност и показването на действителността с факти, а не с измислици.

Ето няколко факта за Про Нюз Добрич:

През август сайтът ни постигна абсолютен рекорд от създаването си преди по-малко от три години. Отчитени бяха 2 милиона прочитания на новините ни през последния месец от 400 хиляди уникални посетители.

За един ден, на 25 август, сайтът е имал 115 013 уникални посетители, които са разгледали страницата  314 425 пъти. 

От началото на годината до днес  1 076 294 уникални посетители са посетили Про Нюз Добрич.  А новините на сайта са прочетени 7 332 098 пъти за 8 месеца.

Това са данни от най-използвания измерител в света за тези цели - Google Анализи.  Този независим и обективен инструмент е създаден от Google и позволява да следим всеки важен елемент или действие, което се случва на сайта. Чрез него се получава информация, колко посетители има днес сайта, кои страници са разглеждани най-много, колко дълго един посетител е стоял в тази страница, какви ключови думи използват потребителите, кой браузър ползват, от коя страна са, дори от кои град…

Ето затова можем да Ви кажем, че сайтът Про Нюз Добрич се чете в София, Добрич, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора и други градове на България, но и в Германия, САЩ, Испания, Великобритания, Гърция, Италия, Турция.

Всичко това ни дава невероятен стимул за работа и ни кара де се гордеем като екип на уважавана и четена онлайн медия не само в Добрич и региона!

Благодарим Ви!

c