Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Албена предлага изгодни условия за почивка по време на септемврийските празници

5-дневни пакети с 10% отстъпка за двама възрастни предлага Албена АД за морска почивка по време на септемврийските празници. Курортът прави голяма отстъпка за повече дни, като се комбинират няколко работни с официалните почивни дни.

От Албена канят желаещите да направят сега резервация в Maritim Hotel Paradise Blue 5* и да си подарят незабравими морски приключения в края на летния сезон.

Хотелът е част от престижната хотелска група Maritim от 2019 година и е единственият хотел на германската верига в Източна Европа. Туристите могат да се поглезят в Senses SPA & Wellness с най-добрите СПА процедури. Предлага се пълен комплект от подбрани терапии и масажи за лице и тяло и перфектна грижа от висококвалифицирани професионалисти.

Maritim Hotel Paradise Blue 5* се намира на 950 метра от Аквапарка на Албена и на 5 минути с кола от природен резерват „Балтата“. Уникалният декор, минималистичният дизайн, чистият въздух, безкрайната златна плажна ивица, вкусната храна – приготвена от екологично чисти продукти, и приветливият персонал го превръщат в  перфектното място за луксозната почивка през всичките четири сезона.

Предлаганата морска ваканция с отстъпка е за периода от 3 до 9 септември и от 17 до 23 септември. Офертата се комбинира в отстъпката на Priority Club Albena. Ценителите на спокойствието и чара на късното море могат да се информират за предложенията на сайта на Албена АД.

c