Спорт

Еврошампион и шефът на федерацията поведоха в бридж ваканцията „Приморско клуб 2020”

Европейският шампион Диян Данаилов и изпълнителният директор на Българската бридж федерация Климентин Николчев, състезаващи се за бридж клуб “Сердика” /София/, поведоха в класирането на главния двойков турнир на 13-та Международна бридж ваканция ”Приморско клуб 2020″.

След тях следват Пейчо Чолаков /Бургас/ и Злати Георгиев /Ст. Загора/, Анна Лекова /София/ и Емо Гогев /Кюстендил/, Йордан Йорданов /Силистра/ и Иво Велков /Кюстендил/, Стелияна Иванова /Варна/ и Деси Малакова /Хасково/, Даниела Григорова и Атанас Тимнев /Челопеч/.

В турнира участват 39 двойки, между които са почти всички най-силни български състезатели, което е внушителен брой за ситуацията в момента в страната ни. Днес от 13 часа е турнирът за смесени двойки, а от 17 часа-втората сесия на главния двойков турнир, след която ще станат ясни и призьорите в него.

Най-интересното предстои в почивните дни – в събота и неделя от 10 часа започват мачовете на отборния турнир, в които ще си дадат среща най-силните отбори на страната ни.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *