Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Разясняват онлайн ваучерната схема за предоставяне на ИКТ услуги

Областният информационен център /ОИЦ/ в Добрич ще проведе онлайн информационна среща за представяне на „Ваучерна схема за предоставяне на услуги за информационни и комуникационни технологии (ИКТ услуги) на микро, малки и средни предприятия“, финансирана от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г.

Онлайн събитието ще се излъчва на 28 август (петък) от 10 часа във фейсбук страницата на ОИЦ Добрич, на следния линк: https://www.facebook.com/oic.dobrch/live_videos/.

По време на онлайн срещата ще бъдат разяснени критериите за допустимост на кандидатите, финансови параметри, реда за кандидатстване и оценка на проектните предложения, както и процедурата по изпълнение и изплащане на стойността на получения ваучер.

На 31 август от 10:00 часа ще стартира приемът на проектни предложения от микро-, малки и средни предприятие за получаване на ваучер за използване на консултантски услуги за ИКТ услуги.  Ваучерите са разделени на два типа: тип 1 е за предоставяне на web-базирани ИКТ услуги – платформи, web-сайтове и/или мобилни приложения и тип 2 за дигитален маркетинг, оптимизиране на управленски, производствени и логистични процеси и за кибер и информационна сигурност.

Участието в уебинара е безплатно и не се изисква предварителна регистрация. 

c