Бизнес Водещи новини

Kaufland отвори онлайн и доставя до дома, проучва възможностите и за Добрич

Kaufland България отвори онлайн и вече доставя до домовете в партньорство с платформата за доставка на храна foodpanda. В момента онлайн пазаруване се предлага от Kaufland България за територията на градовете София, Пловдив, Варна и Бургас. Вече проучваме какъв е потребителският интерес към услугата и какви са възможностите за нейното разширяване и в други градове в страната, сред които и Добрич, отговориха от компанията за Про Нюз Добрич.

Електронният магазин стартира с възможност за избор от над 400 продукта – висококачествени млечни и месни продукти, консерви, напитки, кафе, захарни изделия, дрогерийни стоки и козметика, продукти за бебето и детето, свежи плодове и зеленчуци, както и био, и специализирани храни. Доставката е безплатна, като минималната сума за поръчка е 30 лева. Предстои асортиментът да бъде разширяван.

“Щастливи сме, че можем да продължим да предлагаме и доставяме качество и свежест на нашите клиенти и по този начин. Радвам се, че намерихме точния партньор за това”, коментира изпълнителният директор на Kaufland България Иван Чернев.

Изпълнителният директор на foodpanda България Ивайло Нецов също коментира, че е щастлив да приветства в семейството утвърдена верига магазини като Kaufland.

“За нас това партньорство е ключово и с него затвърждаваме лидерската си позиция в ерата на quick commerce /бързи доставки/. Очакваме още повече доволни клиенти, които ще се възползват от възможностите и богатия асортимент, който предоставя платформата ни”, каза още той. 

Всеки, който желае да пазарува онлайн, трябва да се регистрира през интернет страницата или мобилното приложение на foodpanda.

В полето за търсене следва да бъде въведен адрес, на който да бъде получена поръчката. След това трябва да бъде избрана секция “Магазини”, а от там системата показва най-близкия обект на Kaufland. При клик върху него се зарежда асортиментът, предлаган от компанията онлайн, разпределен по продуктови групи с цел улеснение на клиентите, и пазаруването може да започне.

Времето за доставка е около 60 минути от момента на поръчката. Стоките се доставят при спазване на всички мерки за безопасност. При онлайн плащане има опция доставката да бъде безконтактна.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *