Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Kaufland отвори онлайн и доставя до дома, проучва възможностите и за Добрич

Kaufland България отвори онлайн и вече доставя до домовете в партньорство с платформата за доставка на храна foodpanda. В момента онлайн пазаруване се предлага от Kaufland България за територията на градовете София, Пловдив, Варна и Бургас. Вече проучваме какъв е потребителският интерес към услугата и какви са възможностите за нейното разширяване и в други градове в страната, сред които и Добрич, отговориха от компанията за Про Нюз Добрич.

Електронният магазин стартира с възможност за избор от над 400 продукта - висококачествени млечни и месни продукти, консерви, напитки, кафе, захарни изделия, дрогерийни стоки и козметика, продукти за бебето и детето, свежи плодове и зеленчуци, както и био, и специализирани храни. Доставката е безплатна, като минималната сума за поръчка е 30 лева. Предстои асортиментът да бъде разширяван.

"Щастливи сме, че можем да продължим да предлагаме и доставяме качество и свежест на нашите клиенти и по този начин. Радвам се, че намерихме точния партньор за това", коментира изпълнителният директор на Kaufland България Иван Чернев.

Изпълнителният директор на foodpanda България Ивайло Нецов също коментира, че е щастлив да приветства в семейството утвърдена верига магазини като Kaufland.

"За нас това партньорство е ключово и с него затвърждаваме лидерската си позиция в ерата на quick commerce /бързи доставки/. Очакваме още повече доволни клиенти, които ще се възползват от възможностите и богатия асортимент, който предоставя платформата ни", каза още той. 

Всеки, който желае да пазарува онлайн, трябва да се регистрира през интернет страницата или мобилното приложение на foodpanda.

В полето за търсене следва да бъде въведен адрес, на който да бъде получена поръчката. След това трябва да бъде избрана секция "Магазини", а от там системата показва най-близкия обект на Kaufland. При клик върху него се зарежда асортиментът, предлаган от компанията онлайн, разпределен по продуктови групи с цел улеснение на клиентите, и пазаруването може да започне.

Времето за доставка е около 60 минути от момента на поръчката. Стоките се доставят при спазване на всички мерки за безопасност. При онлайн плащане има опция доставката да бъде безконтактна.

c