Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

12 рок групи от 7 града на страната ще участват във феста „Язовира – с. Одринци”

12 рок групи от седем града на страната ще вземат участие в първото издание на рок феста „Язовира – с. Одринци” съобщават организаторите. Това са групите „Дивите лебеди”, Силистра, „Интензивен сектор”, Силистра, „Saltfield”, Бургас, „Orion”, Варна, „Creep”, Добрич, „Slipstream”, Русе, „Ares”, Варна, „Helix”, Добрич, „Acts of Oath”, Шумен, „Fireflay”, Варна, „Dreamers”, Разград и „Pearls & Stones”, Добрич.

Припомняме, че рок фестивалът „Язовира – с. Одринци” ще се проведе на 6 септември – Деня на съединението. Инициатор и вдъхновител на феста е Валентин Манолов – производител на малини в землището на с. Одринци, а директор – председателят на Народно читалище „Добрич-2017” Николай Нейчев. Основен организатор на проявата е НЧ „Добрич-2017” с подкрепата на Община Добричка и в партньорство с Българския Младежки Червен кръст в Добрич и младежката неправителствена организация „Зеленият пламък”. Фестивалът е под патронажа на Соня Георгиева – кмет на Община Добричка, която приела идеята за провеждането му много радушно.

Във фестивала ще участват изпълнители на възраст от 7 до 70 години. В края на „Язовира – с. Одринци” ще бъде направен флашмоб – всички участници ще изпълнят една хитова песен.

c