Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Албена празнува рожден ден с 50% отстъпки

Планирайте сега лято 2021г. и грабнете 50% отстъпка от цената на вашата резервация

Първите 50, които резервират почивката си за следващото лято от 9 ч. на 24 август, когато курортът Албена отбелязва рождения си ден, ще могат да получат мечтаната почивка на половин цена в категорията Deluxe & Lifestyle. 

Туристическата компания дава възможност и за много други отстъпки - от 5 до 20 %, в зависимост от сроковете за резервация и начина на плащане.

Перфектната комбинация между пространство и стил, абсолютният комфорт и съблазнителният микс от услуги дават възможност на туристите в Албена да се поглезят по време на престоя си.

Вижте пълната оферта за Deluxe&Lifestyle тук.


 Хотели Beach&Fun

Ако харесвате да почивате в хотели на самия плаж с добро обслужване и модерни стаи, да се радвате на активна спортна и развлекателна анимационна програма, да избирате от набор различни ресторанти в Dine Around или да заведете децата в детския клуб, за да се наслаждават и те на заслужено лятно приключение, то хотелите от категория Beach & Fun са перфектният избор за вас и вашето семейство!

Категория Beach & Fun предлага хотели, разположени в непосредствена близост до морето. Изберете един от тях за своята почивка и се насладете на безкрайния плаж, носител на еко отличието „Blue Flag“ от 1990 година. Резервирайте се на най-добра цена с неустоимите отстъпки за ранни записвания!

В категорията Beach & Fun, ще може да избирате между Хотелите Калиакра Бийч 4* - Ultra All Inclusive и Лагуна Бий 4*. и
Хотелите Калиакра Маре 4*, Арабела Бийч 4*, Малибу  4*, Сенди Бийч 4*, Лагуна Маре 4*, Лагуна Гардън 4*, както и Хотел Фламинго 4* и Хотел Калиопа 3* - само нощувка, нощувка със закуска, нощувка със закуска и вечеря.

Вижте пълната оферта за хотели Beach&Fun.


 Хотели Beach&Green

Ако харесвате да почивате в хотели, които предлагат отлично настаняване и релакс сред природата, уютни тераси с гледка към прохладната гора в близост до плажа, лазурни басейни и оживените алеи, да се радвате на активна спорта и развлекателна анимационна програма, да избирате от набор различни ресторанти в Dine Around или да заведете децата в детския клуб, за да се наслаждават и те на заслужено лятно приключение, то хотелите от категория Beach & Green са перфектният избор за вас и вашето семейство!

За Beach & Green мечтаната почивка може да запазите в Хотелите Гергана 4*, Славуна 3*, Мура 3*+, Боряна 3*, Нона 3*, Елица 3* - All Inclusive.

Вижте пълната оферта за хотели Beach&Green.


 Хотели Aquaclub

Ако харесвате да почивате в хотели, които предлагат отлично настаняване, включен вход в Аквапарк с разнообразни водни атракции, големи плувни басейни и високоскоростни пързалки, уютни тераси с гледка към прохладната гора, разнообразно меню в основния ресторант и ресторанта на плажа, да се радвате на активна спорта и развлекателна анимационна програма, да избирате от набор различни ресторанти в Dine Around или да заведете децата в детския клуб, за да се наслаждават и те на заслужено лятно приключение, то хотелите от категория Аqua Club са перфектният избор за вас и вашето семейство!

За водни приключения, вашата категория са Aquaclub хотелите Ралица Аква 4*, Ралица Супериор 4* и Вита Парк 3* - All Inclusive Plus.

Вижте пълната оферта за хотели Aquaclub.


Хотели Smart&Easy

А ако харесвате да почивате в хотели, които предлагат бюджетно настаняване и релакс на метри от плажа, уютни тераси с гледка към прохладната гора или плажа, активна спорта и развлекателна анимационна програма или детския клуб, в който да заведете децата, за да се наслаждават и те на заслужено лятно приключение, то хотелите от категория Smart & Easy са перфектният избор за вас и вашето семейство!

Категория Smart & Easy предлага хотелите Добруджа 3*, Компас 3*, Орхидея 3*, Магнолия 3*, Оазис 2*.

Вижте пълната оферта за хотели Smart&Easy.

c