Водещи новини Каварна Общество

Разделиха в смъртта братчетата, пометени с майка им на тротоар в Белгун

Двете момченца – на 1 и на 12 години, които заедно с майка им бяха убити на тротоар в каварненското село Белгун от връхлетяла ги с бясна скорост кола, са погребани в различни гробища – в Белгун и в Балчик.

Майка и двете й деца бяха прегазени в центъра на с. Белгун, трето дете e ранено

Бебето е положено, заедно с 40-годишната Марияна, в гробището на село Белгун. Направихме по-голям гроб и ги погребахме заедно, обясни за Про Нюз Добрич Злати – мъжа на убитата майка, който е роден баща на едногодишното момченце. Той обясни обаче, че близките на родния баща на другото загинало дете – 12-годишния Олег, са настояли и той е погребан в Балчик.

Висока скорост и загуба на управление на автомобила са причина за катастрофата в Белгун

Злати сподели, че  много иска да посети третото дете – 8-годишния Васко, което е в тежко състояние в болница във Варна, но му обяснили, че няма как да го допуснат.

Мое родно дете е само бебето, но съм се грижил за другите две момчета и ги приемам като свои, обясни мъжът.

Продължава да е тежко състоянието на раненото при катастрофа в Белгун дете

Не е посещавал и 36-годишния Антон, който причини тежката катастрофа и е негов братовчед. Той все още е в реанимация – отвреме навреме идва в съзнание.

Злати обаче е категоричен, че тежкият инцидент, при който загинаха четирима, а други трима бяха тежко ранени, е резултат на гонка. Смята, че в състезанието е участвала и друга кола, която след това се е укрила.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *