Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Прожектират на открито в Добрич българския филм „Живи легенди”

Прожекция на открито на българския игрален филм "Живи легенди" организира Общински младежки център „Захари Стоянов” в Добрич. Тя се  състои на 27 август от 20 часа на площада пред центъра, продължителността е 100 минути.

Режисьор на „Живи легенди” е Ники Илиев. Участват актьорите Стефан Щерев, Яна Маринова, Георги Кадурин, Любомир Ковачев, Орлин Павлов, Микеле Плачидо, Саня Борисова, Димо Алексиев, Стефан А. Щерев, Анна Мария Гюзелева, Калоян Митев.

Павел работи в банка, но един ден се случва инцидент и изпада в кома. След като се събужда не си спомня нищо след абитуриентския си бал и хората, които чувства най-близки са бившите му съученици. За да му помогне, един от неговите приятели го връща в родния им град Балчик.?

С тийнейджърския си начин на мислене Павел решава да събере всички отново и се забъркват в луди неща, които променят живота им.

Входът на прожекцията е свободен, местата са ограничени. С цел сигурност на участниците по време на събитието ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки.

c