Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Преди да стреля с пистолет по пътя Варна-Добрич шофьорът карал със 187 км/ч.

Читатели на Про Нюз Добрич сигнализираха, че мъжът, който днес стреля след скандал на пътя и побой над друг шофьор, е качил по-рано на профила си във фейсбук видеоклип, на който се вижда, че кара Ауди по пътя Варна-Добрич със скорост почти 190 км/ч, при разрешена 90 км/ч.

Според нашите читатели видеото показва редица нарушения – превишена скорост, неправилно изпреварване и т.н.

 От полицията коментираха за Про Нюз Добрич, че акт на шофьора може да му бъде съставен, ако той си признае по време на разпитите, които ще се проведат с него. За да се състави акт, трябва да е установено с техническо средство или заснемаща система.

Прибраха за хулиганство бабаит, който би и стреля след скандал на пътя край Добрич

От профилът на мъжа, за когото от Апелативна прокуратура съобщиха, че се казва Илтер А. и е на 37 години от Добрич, става ясно, че той се е сдобил с черното Ауди А8 преди броени дни.

По-рано днес от Апелативната прокуратура във Варна съобщиха, че по случая, за който Про Нюз Добрич съобщи, се води досъдебно производство за хулиганство на пътя. Делото е било образувано след като шофьор произвежда изстрел с газов пистолет след засичане на пътя, принуждава другия водач да спре и да излезе от автомобила си и му нанася удар в лицето с юмрук. Извършител на деянието е 37-годишният Илтер А. Хулиганството е извършено в изпитателния срок на предходно осъждане за закана с убийство и унищожаване на чужда движима вещ.

Екшън на входа на Добрич – бой, стрелба и полицейска гонка, стрелецът е задържан

Инцидентът станал около 11 часа на изхода на Добрич в посока Варна между автомобил „Рено“ и „Ауди“. Водачът на френската кола продължил към Варна. 37-годишният Илтер започнал да го преследва с управлявания от него автомобил „Ауди“. Произвежда изстрели с газов пистолет с цел да принуди водачът на реното да спре. След като го застига, успява да го изтласка от пътя, за да го принуди да спре. След като водачът излиза от колата си, Илтер му нанася удар с юмрук в лицето.

Илтер А. е задържан за 24 часа. Районната прокуратура в Добрич ще внесе искане в Добричкия районен съд за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“. 

c