Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Нова книга: Убежище

Екипът на книжарница “Хеликон” в Добрич подбра за читателите на Про Нюз Добрич едно от новите заглавия – "Убежище" на Нора Робъртс.

Семейно ранчо в Биг Сър и холивудска династия са сърцето на новия вълнуващ съспенс на Нора Робъртс.

Кейтлин Съливан е от холивудска фамилия и на десет е вече звезда. Но все още обича да си играе на криеница с братовчедите си… докато един ден изчезва по време на игра.

Кейт е умна и находчива и успява да се измъкне от ръцете на похитителите си. Тийнейджърът Дилън Купър е шокиран, когато открива израненото и ужасено момиченце в кухнята на семейното ранчо в Биг Сър. Но след като научава историята й, семейството му й осигурява убежище и утеха и се обажда веднага на близките й.

Бедите на Кейт не приключват дотук. Открива предателство, което ще изпрати човек, на когото е вярвала, в затвора. Следват години в Ирландия, където е защитена, но в душата й се надига безпокойство. Когато най-сетне се връща в Лос Анджелис с надеждата отново да се снима във филми и да преодолее травмата, тя не знае, че в нощта на отвличането са покълнали две семенца – на голяма любов и на непреодолимо желание за отмъщение.

Можете да откриете заглавието в книжарници “Хеликон” както и на Helikon .

c