Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

За струпвания пред Паспортна служба в Добрич сигнализират граждани

Граждани изпратиха сигнал до Про Нюз Добрич за струпване на хора пред Паспортната служба в полицията в Добрич. Те ни предоставиха и снимки. Съгражданите ни се възмущават и коментират: „Ето как се разпространява заразата в Добрич пред паспортното...”

Струпвания има само в сутрешните часове, каза за Про Нюз Добрич директорът на Областната дирекция на МВР в Добрич старши комисар Никола Панчев, когото потърсихме за коментар. Той обясни, че когато види струпване изпраща служител, който да предупреди хората да спазват нужното отстояние по между си. По думите му струпванията са от около седмица и се дължат вероятно на отварянето на границата ни с Турция. Това наложило и Паспортната служба да е с удължено работно време. Старши комисарят благодари за подадени сигнал и каза, че отново ще обърне внимание да се държи на спазването на отстояние.

По думите на Никола Панчев вътре в службата се спазват стриктно всички противоепидемични мерки. Дезинфекцира се на три часа, гражданите влизат по един, а служителите работят с маски и шлемове.

c