Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хотелите в курорта Албена посрещат туристи до края на септември

Хотелите в курорта Албена ще посрещат гости до края на септември. Това заявиха от туристическата компания. От там внасят яснота по повод тиражираната новина, че хотелите във ваканционното селище се затварят.

„Не се колебайте да резервирате в Албена до края на септември и да се насладите на пълноценна морска почивка. Ако сте резервирали от по-рано и имате съмнения дали избрания от вас хотел работи, можете да проверите в имейла за потвърждение, където подробно е описано къде ще бъдете настанени. Вашият комфорт винаги е бил сред основните приоритети на ваканционно селище Албена и не се колебайте, че ще бъдете посрещнати с усмивка и ще си тръгнете с много прекрасни летни емоции“, заявяват от курорта.

Ето кои хотели ще посрещат туристи

Laguna Garden 4*

Разположен в сърцето на Албена, до пешеходната търговска алея, красива розова градина и модерен тенис център със 7 корта. Хотелът има обособена зона на плажа с привилегирован достъп за гостите на хотела. За истински приятна и весела ваканция всеки ден има разнообразна All inclusive програма, както и богата спортна и анимационна програма за деца и възрастни. Отпуснете се и релаксирайте до открит басейн с минерална вода, в близост до Меди СПА център Медика и закрит плувен басейн с минерална вода и полуолимпийски размери. Лагуна Гардън ще бъде на ваше разположение до 10ти Август.

Kaliopa 3*

Хотел Калиопа е разположен на самия плаж има обособена зона с привилегирован достъп за своите гости. Имате възможност за настаняване на база Нощувка със закуска или Нощувка със закуска и вечеря. За разнообразието по време на вашата почивка от хотела предлагат богата спортна програма за деца и възрастни, а за любителите на тениса и плажните спортове има чудесни условия за атрактивна игра. Насладете се на минерален басейн и усетете лечебния ефект на водата в хотел Калиопа, които ще се грижи за своите гости до 12ти Август.

Kaliakra Mare 4* и Vita Park 3*

Хотелите Калиакра Маре и Вита Парк предлагат на своите гости атрактивна All inclusive програма и избор на ресторанти и богата спортна и анимационна програма за деца и възрастни. Басейни с минерална вода и лечебни свойства ще успокои тялото и душата ви, а за всички желаещи да се научат да плуват има и училище по плуване за всички възрасти. Хотелите затваря врати за сезон 2020 на 15ти Август.

Oasis 2*

Хотел Оазис е разположен в сърцето на Албена, до пешеходната търговска алея за спокойствието на своите гости предлага обособена зона на плажа с привилегирован достъп. Потопете се в лечебните минерални води на басейна и релаксирайте тялото си. За по актвино настроените гости хотелът е осигурил разнообразна спортна и анимационна програма за деца и възрастни. В уюта на хотел Оазис може да се потопите до 16ти Август.

Flamingo Grand Hotel & SPA 5*

Приказен уют, красива природа и безкомпромисно петзвездно обслужване в хотел Фламинго Гранд. Забавлявайте се в нощния бар Flamingo Grand и освежете тялото си с тонизиращи упражнения в фитнес центъра на комплекса. За спокоиствието на своте гости хотелът осигурява безплатно два безплатни шезлонга и един чадър на плажа за всяка резервирана стая. За любителите на активна почивка - водна гимнастика на басейна, голф на плажа, конна езда, футбол, тенис, гмуркане, яхтинг, водни ски, парасейлинг. Фламинго Гранд предлага и водни атракции, басейн за деца, детски клуб и аниматори. Разнообразни игри в аранжирано пространство. Насладете се на пълен релакс във Фламинго Гранд до 22ри Август.

Arabella Beach 4*

Арабела Бийч предлага на своите гости гарантирано качество на продуктите от градините на Албена и избрани местни производители, разнообразна спортна и анимационна програма за деца и възрастни. Потопете се в басейна с минерална вода, за да подсилите тялото си. Арабела Бийч затваря врати на 29ти Август.

Dobrudja 3*

Хотел Добруджа е разположен в сърцето на Албена, до пешеходната търговска алея. Гостите на хотела могат да се насладят на гарантирано качество на продуктите от градините на Албена и избрани местни производители. Усетете меката топлина и лечебно действие на минералната вода в закрития плувен басейн с полуолимпийски размери, научете се да плувате в целогодишно училище по плуване за всички възрасти. За пълен релакс и активна грижа за тялото и душата посетете Медика - най-големият Меди СПА център в региона. Хотел Дружба ще се грижи за гостите си до 30ти Август.

Elitsa 3* и Sandy beach 4*

Хотелите Елица и Санди Бийч са разлопожени на самия плаж в Албена. Приказна природа и красива панорама радват сетивата на всики гости на хотелите. Басейните с минерална вода се грижат за тяхното здраве, а блестяюото ниво на обслужване за приятен и незабравим престой. Усетете вкуса на истинската храна с продуктите от градините на Албена и избрани местни производители. Хотелите Елица и Санди Бийч ще затворят врати на 31ви Август.

Mura 3*

Хотел Мура има уникална локация – на самия плаж, където морето среща природен резерват Балтата, той е разположен в красива и безопасна пешеходна зона без достъп за автомобили. Спортна и анимационна програма за деца и възрастни гарантират весела и разнообразна ваканция за цялото семейство. Хотел Мура затваря врати на 1ви Септември.

Malibu 4*

Хотел Малибу е разположен в близост до плажа и модерен тенис център има обособена зона на плажа с привилегирован достъп за гостите си. За да осигури всичконужно за гостите си Малибу предлага различни анимационни забавления, а за активно настроените си гости и спортна програма. Минералната вода в басейна на хотела допринася за истинския релакс на малки и големи. Може да се насладите на своята вакнция в Малибу до 13ти Септември.

Boryana 3*

Хотел Боряна е носител на Златно отличие от HolidayCheck за 2019 година след 5 поредни години в класацията ТОП 100 Ваканционни хотели в света. Прекрасната локация на хотела ви дава възможност да се насладите на приказната зелена природа на резерват Балтата и в същото време да наблюдавате безкрайното синьо море и копринен пясък. За ващето настроение ще се грижат аниматори, а за да запазите спортанати си форма може да се включите в разнообраните спортни занимания. Възполвайте се от спокойствието на хотел боряна до 19ти Септември.

 Laguna Beach 4* и Ralitsa Aquaclub 4*

Приятна атмосфера и релаксиращ комфорт в хотелите Лагуна Бийч и Рализа Акваклуб. Ваканция изпълнена с различни забавления, които хотелите предлагат. Всичко това сред красива природа, синьо море, златисти пясъци и в близост до прелестна розова градина. Вкусете изкушения от френската кухня и избор на тематични à-la-carte ресторанти в хотел Лагуна Бийч и се забавлявайте в атрактивния аквапарк на Рализа Акваклуб. Може да се насладите на тези чудесни хотели до 20ти Септември.

 Gergana 4*, Kaliakra Beach 4*, Ralitsa Superior 4* и Maritim Paradise Blue 5*

До 26ти Септември хотелите Gergana 4*, Kaliakra Beach 4*, Ralitsa Superior 4* и Maritim Paradise Blue 5* ще се грижат за своите любими гости. Истинкси лукс на брега на морето, обградени от дивната природа на българското Черноморие и гостоприемството на българиския народ. Вкусна храна с продуктите от градините на Албена и избрани местни производители, атрактивни водни забавления, анимация за всички възрастови групи и изкушение за сетивата в тематични à-la-carte ресторанти. Това са само част от изкушенията, на които може да се насладите в тези чудесни хотели.

Аквапарк Аквамания

За вашите водни приключения за малки и големи, Аквапарк Аквамания ще ви посреща до 15-ти септември!

c