Крими Общество

ОДМВР: При спецоперация са проверени 217 граждани и 179 МПС, задържани са 10 души

Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност бе проведена днес в Добрич под ръководството на Окръжната прокуратура. Към 14:00 часа, полицейските служители са проверили общо 179 моторни превозни средства и 217 граждани. Съставени са 14 акта за установяване на административно нарушение, 21 глоби по фиш и връчени 9 електронни фиша. Образувани са 6 досъдебни производства, съобщи директорът на ОДМВР Добрич ст. комисар Никола Панчев.

Едното от производствата е за притежание на 0.62 грама канабис, друго – за притежание на 1.36 грама хероин.

Образувано е досъдебно производство за управление на МПС след употреба на наркотични вещества – метаамфетамин и канабис. При последвалите претърсване в жилището на извършителя са установени 43,42 грама канабис.

Разкрита е и кражба от магазин за козметика, а в крадеца е открита и дрога. Образувано е и досъдебно производство за използване на имитация на известни търговски марки – иззети са над 100 броя спортни облекла и маратонки.

При специализираната полицейска операция са задържани 10 души. Установено е едно лице, обявено за местно издирване. Открити са 200 къса цигари без акцизен бандерол.

48 служители на ОД МВР Добрич участват в операцията, която продължава.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *