Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Нова книга: Уитни Хюстън - Песен за теб

Екипът на книжарница “Хеликон” в Добрич подбра за читателите на Про Нюз Добрич едно от новите заглавия – "Уитни Хюстън - Песен за теб" на Робин Крофърд.

Какво е да бъдеш близка приятелка на жената, която е изпяла едни от най-разпознаваемите и обичани песни в света? Робин Крофърд ни запознава с истинската Уитни Хюстън - извън сцената

Уитни Хюстън е най-награждаваната певица в света и една от най-обичаните. Началото на кариерата й е поставено през 1985 г., когато превзема сцената с дебютния си албум. Следващите две десетилетия името й е начело на класациите. Сърцата на публиката са завладяни от красивия й неповторим глас. Звездните успехи обаче се редуват с болезнени падения. През всички тези моменти, от началото до самия край, до нея е Робин Крофърд - най-добрата ѝ приятелка.

След смъртта на Уитни Хюстън през 2012 г. Робин Крофърд страни от всички и пази в сърцето си радостите и тежките истини за живота си с голямата певица. Сега за пръв път Крофърд разкрива историята си в биографичната книга „Песен за теб“. Топло и откровено тя описва как двете тийнейджърки се запознават през 80-те, пренася ни на безбройните турнета и отмества завесите и зад сцената. Там сме и докато певицата записва хит след хит, виждаме я след съкровения момент на раждането на дъщеря ѝ. Двете приятелки се изправят срещу семейни несгоди, откриват голямата любов и претърпяват болезнени загуби, които ще ни развълнуват досущ като песните на незаляващата Уитни Хюстън.

Можете да откриете заглавието в книжарници “Хеликон” както и на Helikon .

c