Водещи новини Крими

Иван Гешев се похвали в Туитър с разкритото убийство в Добрич

Две са разкритите убийства на територията на апелативен район Варна /гр. Добрич и с. Искра, обл. Силистра/. Това написа главният прокурор Иван Гешев в туитър.

“Продължаваме борбата с битовата престъпност днес в Добрич и Силистра. С уважение към професионализма на прокурорите и служителите на МВР, работещи в тези трудни условия”, написа още той.Ivan Geshev@IvanGeshevPG

Припомняме, че на 7 август около 22:20 часа в село Искра след възникнало пререкание се счита, че 15-годишен е нанесъл удар с нож в гърдите на 56-годишен от същото село, който по-късно починал в болницата.

С юмруци и ритници 23-годишен преби до смърт мъж пред магазин в Добрич

На 9 август пък мъж преби до смърт друг пред магазин в Добрич. 23-годишният убиец е задържан. На следващия ден му е повдигнато обвинение, задържан е за 72 часа с прокурорско разпореждане. Днес прокуратурата внесе искане за постоянна мярка задържане под стража, което беше уважено от Окръжния съд. Досъдебното производство е за умишлено убийство, извършено по особено мъчителен начин.

Както Про Нюз Добрич по-рано писа, посещението на главния прокурор бе в рамките на продължаващата му обиколка в петте апелативни района на страната. Днес той е разговарял с магистрати от окръжната и районните прокуратури в област Добрич.

Главният прокурор Иван Гешев беше в Добрич

Главният прокурор е на опознавателна обиколка, да се запознае с колегите и да споделим някои проблеми, които имаме, коментира окръжният прокурор Радослав Бухчев.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *