Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

TripAdvisor отличи „Walnuts” от Добрич сред топ ресторантите в света

Ресторант „Walnuts” от Добрич получи престижната награда Travelers' Choice Winner за 2020 година. Призът се връчва от най-големия световен сайт за пътувания TripАdvisor. Победителят обаче се избира чрез гласуване на гостите, посетили заведението.

TripAdvisor е една от най-популярните интернет платформи за мнения на гости на хотели и ресторанти, които са ги посетили. Класацията „Изборът на пътешественика“ е изцяло на база на отзиви на клиенти, като се проверява идентичността на информацията. Това са реални отзиви на регистрирани клиенти в платформата. Над 80 процента от далите своето мнение за ресторанта в Добрич са чужденци.

Tripadvisor дава награда за избор на пътешествениците за места за настаняване, атракции и ресторанти, които постоянно печелят страхотни отзиви от пътниците и са класирани в топ 10% от обектите в платформата.

Наградата Travelers’ Choice е най-високото отличие на TripAdvisor- това означава, че този бизнес е наистина изключителен. Отличието се присъжда въз основа на коментари и мнения на милиони туристи.

При оценката се взема предвид съотношението цена-качество, типа кухня. Участниците прилагат и снимка от ястие, за да има гаранция, че те дават мнение след като са посетили ресторанта.

TripAdvisor е авторитетна платформа в световен мащаб. Тя дава  възможност хората, които реално пътуват, да споделят къде, какво и как им е харесало и по този начин препоръчват на другите пътешественици, които като отворят TripAdvisor да са сигурни, че ще попаднат на правилното място.

Мненията, дадени за „Walnuts”, са на гости от Турция, Гърция, Англия, Испания, Италия и др.

„За нас е чест да бъдем обявени от TripAdvisor, за 2020 Travelers' Choice Winner. Да разберем, че сме в топ ресторантите по света, отличени с това постижение, за нас е уникално“, каза собственикът на ресторанта шеф Димитър Димитров.

„Това е много сериозно признание за нас и го отчитаме като постижение. За първи път ресторант от Добрич получава такова признание. Около 80 процента от ресторантите на Добрич са регистрирани в TripAdvisor. За първи път ресторант от Добрич получава признанието да е в топ ресторантите в света“, сподели още той.

Сред отличените има и ресторанти от София, Пловдив и други места у нас, но „Walnuts” е първият отличен от Добрич и това много ни радва. Хората вярват на TripAdvisor, мненията там се пишат, за да насочат посетителите. Около 30-40 процента от нашите чуждестранни клиенти идват от TripAdvisor“, обясни още шеф Димитров.

c