Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

74-годишен мъж е с изгаряния при пожар на гараж в Добрич, унищожено е всичко

74-годишен мъж - собственик на пламналия през миналата нощ пожар в гараж по ул, "Купен в Добрич, е с 5 % изгаряния, при опит за гасене на пламъците в гражното помещение, съобщиха от Дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".

Сигналът за пожар в гараж, на ул. Купен №17 в гр. Добриче е бил подаден на 08.08.2020 г. в 18:58 часа в ОЦ при РДПБЗН – Добрич. Собственик на имота е Салим Салимов Мустафа. На мястото на произшествието са били изпратени два екипа с пожарни автомобили от РСПБЗН – Добрич.

Както Про Нюз Добрич информира, при опит да потуши пламъците, е пострадал мъж на 74 години. Пострадалият е транспортиран и приет в ЦСМП в Добрич с 5% изгаряния от II-ва степен по пръстите на ръцете. Мъжът е прегледан от екип на ЦСМП – Добрич, оказана му е помощ и насочен за домашно лечение.

Вследствие на пожара са унищожени: дървени врати – 3 бр.; ел. уреди – 4 бр.; дървени прозорци – 1 бр.; електрожен, ъглошлайф, дрелка, лек автомобил Фолксваген "Поло"; дървен гараж – 1бр.; външна дървена кухня – 1бр.;

По изясняване обстоятелствата за възникване на инцидента работи РУ на МВР – Добрич.

c