Генерал Тошево Общество

В Генерал Тошево изготвят кадастрални карти и регистри на населените места

Собствениците на недвижими имоти трябва да предоставят копия на документи за собственост на имоти, сгради и самостоятелни обекти  

Два екипа работят по създаването на кадастрални карти и кадастрални регистри на населените места в община Генерал Тошево, съобщават от общината в добруджанския град.

Геодезическите дейности по създаването им се извършват по графици за геодезически заснемания на имоти и сгради и изработване на схеми на самостоятелните обекти.

В тази връзка собствениците на недвижими имоти трябва да предоставят копия на документи за собственост на имоти, сгради и самостоятелни обекти, чрез които да бъдат вписани в кадастралния регистър. Срокът е до 14 август 2020 година на адрес: Община Генерал Тошево, гр. Генерал Тошево, ул. „Васил Априлов“ № 5, сградата на Общинска администрация, стая 101.

Документите могат да бъдат предоставяни лично от собствениците или от други лица, без да е необходимо заверено пълномощно.

Не се събират оригинали на документи за собственост. На представените копия се поставя печат; „За служебно ползване при изработване на кадастрална карта и регистри, в други случаи – невалидно”.

В интерес на гражданите е да съдействат, като си предоставят документите, тъй като след влизане в сила на кадастралната карта и кадастралните регистри всички промени се правят за сметка на собствениците, уточняват от общината.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *