Култура

Популярни песни и мелодии от Средиземноморието представят в Добрич

Грандиозното музикално пътешествие с популярни песни и мелодии от Средиземноморието ще гостува на редица български градове, сред които и Добрич. В него участват именити български певци, специален гост от Гърция и Симфониета-Враца с диригент Христо Павлов.

Добричлии ще имат възможността да се включат в музикалното пътешествие на 13 август от 19 часа в зала „Добрич” /Органова зала/, където се продават и билетите.

Зрителите ще се принесат в атмосферата на живописния регион на Средиземноморието с вълнуващи изпълнения на обичаните в цял свят италиански, френски, испански и гръцки песни, и разбира се сиртаки, в атрактивен аранжимент за оркестър.

Концертите “Пътешествие из Средиземноморието“ са със специалното участие на сопраното Валентина Корчакова и тенора Марио Николов. Звездите на българския музикален театър очароват публиката с харизматичния си талант и разкошни гласове в множество гастроли у нас и по света. Заедно с именитите певци ще имаме удоволствието да чуем и очарователния гръцки тенор и пианист – Георгиос Филаделфевс. Тримата солисти се срещат за първи път в спектакъл на оперетата “Прилепът” от Йохан Щраус, където изпълняват главните роли на Розалинда, Айзенщан и Алфред. Професионалното им партньорство и уважение провокира създаването на интригуващи проекти, с които талантливите творци очароват първоначално софийската публика, а след това и различни български градове.

Събитието се провежда при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход, съгласно противоепидемиологичните мерки в страната.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *