Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

45 фирми се представят на селскостопанското изложение в Добрич

28-ото издание на изложението „Селското стопанство и всичко за него”, организирано от „Добрички панаир“ АД, започва днес. То ще бъде официално открито в 10.00 часа, като щандовете ще бъдат разположени само на открито в Спортен комплекс „Простор“. Селскостопанският панаир ще приема посетители до 1 август.

45 фирми ще вземат участие във форума.

Тематиката, както всяка година, е едрогабаритна, малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, селскостопански инвентар, прикачни и навесни селскостопански машини, семена и препарати за растителна защита.

Сред най-новите участници са фирми, предлагащи електроинструменти за дома и професионални машини за индустриално приложение, машини за повърхностна и дълбока обработка на почвата, валиране, системи за целогодишно производство на сочни зелени фуражи, основаващи се на иновативна австралийска технология.

Добричкото изложение е утвърден форум на модерния агробизнес в България. То е център за обсъждане на съвременните предизвикателства и тенденциии в развитието на селското стопанство, за обмен на информация за установяване на контакти между производителите и науката. Въпреки трудностите, „Добрички панаир” АД затвърждава позициите си на безспорен и авторитетен агро форум.

c