Общество Политика

Д-р Даниела Дариткова с категорична подкрепа от Жени ГЕРБ – Добрич

Във връзка с провокациите спрямо председателя на Парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, разиграли се във вечерните часове на 24 юли след участието й в предаването „Панорама“ по БНТ, дамското формирование на ГЕРБ – Добрич излезе с официална позиция:

ПОЗИЦИЯ

от организацията на Жени ГЕРБ – Добрич

1. Категорично заставаме зад д-р Дариткова – като човек, майка, лекар и успешен политик. Поздравяваме я за това, че не допусна да бъде използвана за противопоставяне на протестиращи и служителите на реда. Тя има нашата безрезервна подкрепа. 

2. Осъждаме всички грозни коментари, фалшиви новини и атаки срещу личността и качествата на д-р Дариткова като човек, медик и политик. Защото ние знаем, че тя работи всеотдайно, без значение от попрището, на което се изявява. Но, винаги в полза на здравето и благоденствието на хората.

3. Считаме, че трябва да се търси отговорност, съгласно законодателството на Република България на всеки, който си позволява да обижда, клевети и набеждава български граждани, защото никой не бива да има чувство за безнаказаност.

снимка – кадър БНТ

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *