Водещи новини Здраве

Още 9 пациенти с коронавирус са приети в болницата в Добрич

27 са регистрираните нови случаи на заразяване с коронавирус на жители на областта в Единния информационен портал. Секретарят на Областния координационен щаб и директор на Регионална здравна инспекция д-р Ангелова уточни, че от всичките 27 пациенти десет са настанени за лечение в Ковид-сектора на Второ вътрешно отделение на Многопрофилната болница за активнолечение в Добрич. Четири жени на възраст от 42 г. до 74 г. и шестима мъже на възраст от 41 г. до 79 г. са хоспитализираните, като единият от мъжете е настанен за лечение в Инфекциозна клиника във Варна, допълни д-р Ангелова. Останалите 17 пациенти са поставени на домашно лечение и изолация.

В тази бройка е и положителният резултат от пробата на областния управител Красимир Кирилов. За случая информирахме още вчера, с излизане на резултата от изследването.

В тази връзка Областна администрация съобщава, че днес ще работи с граждани до 16.30 ч. Същото работно време важи и за Областна дирекция „Земеделие, храни и гори“, които се помещават на първия етаж в сградата. Причината за намаленото работно време е извършването на пълна дезинфекция на всички помещения.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *