Общество

Трета инициатива за почистване в Добрич организират ДоброЖънци

Трета инициатива “Да се захванем заедно да почистим Добрич 3” организира Еко селище „ДоброЖънци”. Целта й, както и на първите две, е да бъдат вдъхновени жителите на Добрич да променят облика на града, като почистят заедно с организаторите силно замърсените точки.

„Инициативата започва с почистването на всеки вход на Добрич. Вярваме, че трябва да посрещаме и изпращаме гостите на града с приятно чувство. Освен това, когато ние самите посещаваме близки и далечни села или градове, също заслужаваме това чувство на удовлетворение, че това е нашият хубав и приветлив град”, посочват ДобруЖънци.

Първите две акции включваха почистване в района около паметника на Цимерман и входа на Добрич от Албена. Третата акция предвижда почистване на входа на Добрич от кв. „Рилци”. Тя ще се проведе на 28 юли, вторник, от 17.30 часа, срещата е в близост до табелата на Добрич на входа от квартала.

Участниците в инициативата трябва да са със светлоотразителни жилетки. Организаторите ще осигурят сигнални конуси. Проявата ще се състои при спазване на всички противоепидемични мерки.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *