Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Възможности за класни тренировки предлагат фитнес центровете и спортните площадки в Албена

Туристите във ваканционно селище Албена могат да поддържат тонус по време на своята почивка във фитнес центровете на курорта и откритите крос фит центрове на плажа и парка, съобщават от комплекса.

С професионално оборудване и всички условия за ползотворна тренировка разполагат трите фитнес салона - в хотел Фламинго гранд 5*, хотел Маритим Парадайс Блу 5* и хотел Ралица Супериор  3*.

Фитнес Центърът в Медицински Център Албена също разполага с модерни уреди и предлага възможности за поддържане на добрата физическа форма.

Два са кросфит центровете с професионално оборудване  Titan - на плажната ивица до хотел Арабела 4* и между хотел Ралица 4* и хотел Витапарк 3*. Фитнес на открито може да се практикува и до плажната ивица на хотел Славуна 4*

Отдихът на плажа може да се съчетае и с тренировка на някоя от модерно оборудваните спортни площадки при хотелите Арабела Бийч 4*и Калиакра Маре 4*, или сред дърветата на Ралица Акваклуб 4* и Ралица Супериор 4*.

Още няколко хотелски комплекса ще отворят врати за туристи до края на месец юли, съобщават още от курорта. На 18 юли отваря Хотел Мура и Хотел Фламинго гранд & СПА. Хотел Сенди Бийч и Хотел Вита Парк ще очакват гости от 19 юли. Хотел Малибу и Хотел Елица посрещат първите туристи на 20 юли, Хотел Арабела Бийч – на 25 юли, Хотел Лагуна Гардън и Хотел Добруджа - на 26 юли.

c