Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Фотоконкурс за ученици „Добрите примери в живота” обявиха в Добрич

Фотоконкурс на тема „Добрите примери в живота” обявиха Община Добрич и Превантивно-информационният център към Общинския съвет по наркотичните вещества. Той е предназначен за ученици, които се разделят в две възрастови групи – от 4 до 6 и от 7 до 11 клас.

Участниците в конкурса трябва да изпратят до 7 снимки, с които да оформят фоторазказ за хора, групи или събития, отразяващи добрите примери около тях. Снимките трябва да бъдат подредени в логична последователност, разказващи историята. Поясняващият текст към тях да бъде до 10 изречения, включващи мястото на събитието, участниците и кратка информация какво точно се случва и какъв е крайният резултат.

Творбите трябва да бъдат изпращани на е-mail: picdobrich@abv.bg в jpeg формат с размер до 5 МВ на снимка и последователна номерация, която да се отнася и до пояснителния текст. Писмото трябва да съдържа и данни за участника: трите имена, училище, клас и телефон.

Крайният срок за изпращане на работите е 10 октомври т. г.

Специално жури ще оцени творбите. Резултатите ще бъдат обявени в навечерието на 1 ноември – Ден на народните будители. Най-добрите фоторазкази ще бъдат подредени в изложба. Първите трима, класирали се в съответната възрастова група, ще бъдат отличени с материална награда.

снимка: snaphappygal.com

c