Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Албена посреща националите на България по бадминтон

На 13 юли, представителните формации на България по бадминтон пристигат за тренировъчен лагер в Европейски курорт на спорта за 2020 година - "Албена". От началото на следващата седмица, спортна зала "Албена", в едноименното ваканционно селище, ще отвори врати за най добрите ракети на българския бадминтон, съобщи Стефан Георгиев - президент на добричкия СК "Дама купа".

Главен треньор и ръководители на десетдневния тренировъчен лагер ще са Петя Неделчева и Орлин Цветанов. За лагера в Албена пристигат всички национални отбори на Българската федерация по бадминтон.
Безспорно, най-атрактивните имена сред националите ни са европейските шампионки Стефани и Габриела Стоеви, заедно с които в тренировъчния процес ще се включат всички национални състезатели от мъжкия, женския и юношеските състави на България.

Домакините от Европейския курорт на спорта за 2020 година увериха, че са осигурени перфектни спортни условия за пълноценния тренировъчен процес, както и за комфорта на треньорския екип и националите ни по бадминтон.

c