Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Силвия Димитрова е новия президент на Инър Уийл клуб Добрич

На традиционната церемония по предаване на Огърлицата на Инър Уийл клуб Добрич беше обявена темата на годината, която ще бъде вдъхновение за службата в полза на обществото, както и проектите, по които ще се работи.
Новият президент на клуба е Силвия Димитрова, вицепрезидент Ирина Йорданова, като членовете на Изпълнителният комитет са: Димитричка Иванова, Костадинка Михайлова, Бистра Минчева, Николета Иванова, Албена Донева, Ирена Стефанова, съобщават от клуба.
"Води промяната“ е новата тема на годината, поставена от президента на ИИУ Бина Виас. Тема, която ще мотивира членовете на клуба да следват динамиката и случващото се в света.
Инър Уийл клуб Добрич поема инициативата за промяна, като ще се стреми към увеличаване на своите членове, да работи в подкрепа и съвместно с Ротари клуб Добрич, и младежките клубове Интеракт и Ротаракт.

Фокусът е насочен към здравето на жените и децата – като личен избор и отговорност; националните проекти „Антидрога“ и „Чети Дари“, финансовата независимост и образованието.
Клубното утвърждение е "Заедно да водим промяната за една добра среда на живот".

c