Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

"ХобиСклуб" - Добрич отпразнува 20 години от създаването си

Членовете на „ХобиСклуб“ – Добрич, отпразнуваха 20 години от създаването на организацията на хора със зрителни увреждания. Тя е регистрирана по Закона за юридическите лица с нестопанска цел на 27 юни 2000 година. Началото е сложено от Иван Тодоров, Кристина Димитрова и Митко Симеонов, които влязоха в състава на първия управителен съвет. По-късно, след общо събрание, е сформиран управителен съвет в състав Иван Тодоров, Светла Стоева и Ивелина Романова.

На рождения ден хората от сдружението бяха посетени от много приятели. Сред тях бяха председателят на Общинския съвет на Добрич Мая Димитрова , бившият кмет Детелина Николова, Радослав Петков от „Лайънс клуб” и много други. Поднесени бяха поздравления от кмета Йордан Йорданов и народните представители Даниела Димитрова и Пламен Манушев.

Юбилейната торта бе срязана от Детелина Николова. Незабравими ще останат думите и пожеланията  на Веселина Малчева, Светла Стоева , Тодорка Стоянова, Радка Великова, Добра Колева, Радка Цонева, Михаил Панчев и др. Последваха много снимки и приятелски разговори. В края на празничния ден всеки получи книжка с автограф за създаването на „ХобиСклуб”.

„Изказвам огромната си благодарност на всички членове на ХобиСклуб, които със своя ентусиазъм  положиха началото на това сдружение, което даде толкова  топлина, живот и много любов на хората в неравностойно положение. Благодаря от цялото си сърце!“, заяви председателят на клуба Иван Тодоров.

c