Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Силвия Кацарова представя автобиографичната си книга "Мой сън..." в Балчик

„Мой сън...” е дългоочакваната автобиографична книга на Силвия Кацарова, една от най-обичаните наши поп рок и естрадни певици, родена в Добрич.

На 5-и юли от 19.00 ч. тя ще се срещне със своите почитатели от Балчик, пред които ще презентира книгата си. Събитието ще се състои в „Каменна зала” в Държавен културен институт Културен център „Двореца”.

Събитието ще е с вход свободен.

Силвия Кацарова има определяща роля за успеха на LZ. Песни като “Бяла въздишка”, “Големият кораб минава”, “Топъл дъжд” се превръщат в шлагери през 80-те години. В края на 80-те години голяма популярност придобиват дуетите й с Васил Найденов “Огън от любов” и “Всичко е любов”, а в началото на 90-те е и “Моля се”.

В специално интервю за Про Нюз Добрич в края на февруари т.г. певицата сподели за трудностите, които е срещнала при написването на книгата:

Началото бе поставено преди 5 години. Обаче книгата вървеше много трудно. По едно време даже се бях отчаяла. В един момент назря решението да я направя с Георги Тошев като интервюта. Миналата година в очакване на моя личен юбилей 65 години и 45 години на сцена аз реших , че трябва да я напиша сама. Исках хората да ме опознаят такава, каквато съм. Книгата да бъде от първо лице”

Относно питането кой я е подтикнал да напише книгата -  отговор на този въпрос ще получите, когато прочетете „Мой сън…“.

c