Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Завърши сезонът на абитуриентските балове в Добрич (+снимки)

Приключиха баловете на абитуриентите в Добрич, завършили в условията на пандемия с дистанционно обучение. Младежите, които подготвяха бала си още от есента на миналата година, няколко месеца бяха изправени пред опасността да не изживеят празничната нощ заради извънредната ситуация, наложена от Covid-19.

Облекчаването на ограничителни мерки позволи балове все пак да се проведат с традиционната пищност, красиви тоалети и прически, лъскави и атрактивни автомобили.

Тази вечер за последен път тази година зрелостниците огласиха центъра на Добрич с броене от 1 до 12, когато преминаваха по пешеходната зона, за да достигнат паметника на Светите братя Кирил и Методий, където да се снимат.

Стил, красота, мощни коли и рев на мотори можеха да се видят и тази вечер в района на „Стара къща“, където, по традиция е сборният пункт на зрелостниците.

Тази вечер балове имаха СУ „Свети Климент Охридски”, СУ „П. Р. Славейков”, СУ „Свети свети Кирил и Методий”, Професионалната гимназия по техника и строителство „М. В. Ломоносов” и Професионалната гимназия по аграрно стопанство.

c