Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Кметът на Тервел с обръщение към абитуриентите от Випуск 2020

„Скъпи абитуриенти, настъпи дългоочакваният миг – вашето завършване и абитуриентският бал. През последните месеци Вие бяхте пример за всички - показахте ни дисциплинираност, отговорност към случващото се и търпение, което не се изчерпа и до края”. Това се казва в обръщение на кмета на Тервел инж. Симеон Симеонов към абитуриентите от Випуск 2020.

В него той посочва, че животът на всеки човек е изпълнен с различни моменти и препятствия, които трябва да преодолее. „Със сигурност Ви е било трудно от отнетите последни мигове на деца, ученици и задружни приятели, но най-хубавото за Вас тепърва предстои. Поздравявам Ви, въпреки ограниченията и нестандартните уроци, за постигнатите добри резултати на зрелостните изпити”, споделя кметът.

Градоначалникът на Тервел пожелава на младите хора да бъдат здрави, целеустремени и заредени с положителни мисли. Пожелава им също от днес нататък животът им да бъде точно такъв, какъвто са си го представяли през дванадесетте години в училище. В обръщението си инж. Симеонов казва още: „В житейския път, който Ви предстои, да бъдете все така талантливи, трудолюбиви, устремени и упорити, защото животът е непрестанна борба. Спомняйте си с уважение за учителите, дали всичко от себе си, за да бъдете не просто добри ученици, а хора с добри сърца и добри дела зад гърба си, вдъхвайки Ви увереност и сила да полетите нагоре в небесните простори”.

Вие сте гордостта на своите родители, смело преодолявайте трудностите и помнете, че те винаги ще Ви подкрепят, за да успявате и да не се отказвате да следвате мечтите си, посочва още кметът на Тервел. Той пожелава: На добър час на Випуск 2020.

c