Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

"Бялата лагуна" предлага 20% намаление за резервация до края на месец юни

Все още може да се резервира почивка в комплекс Бялата лагуна с 20% намаление, съобщават от комплекса. Срокът е до края на месец юни.

Намалението важи за студиата, едноспалните и двуспалните апартаменти.

Комфортните студиа са разположени в две от сградите, част от комплекса - Бялата Лагуна 4* и Бялата Лагуна Море 4*. Спиращата дъха гледка към морето, в съчетание с модерно обзавеждане в скандинавски стил дават възможност за една прекрасна ваканция. Студиата са оборудвани с голямо двойно легло, кухненски бокс, дневен кът, LCD телевизор, климатик и Wi-Fi, както и разполагат с частни басейни на балкона.

Едноспалните апартаменти с невероятна гледка към морето са разположени в Бялата Лагуна Море 4*. Те са комфортно обзаведени в скандинавски стил и разполагат със спалня с голямо легло, дневна с напълно обзаведен куненски бокс, голям диван и двуетажно легло. В апартаментите има LED телевизори, климатик, минибар и Wi-Fi. Те са идеалното място за настаняване на семейство с деца.

Двуспалните апартаменти разполагат с комфортна спалня с голямо легло, детска спалня с две единични легла, дневна с кухненски бокс и два балкона с панорамен изглед. Всички апартаменти са оборудвани с три LCD телевизора, три климатика, минибар и безплатен Wi-Fi.

В непосредствена близост до Бялата Лагуна е Тузлата - местност, известна с лековитата си кал, подобряваща състоянието на нервната и опорно-двигателната система, както и голф "Тракийски скали" - любимото място за упражняване на аристократичния спорт на стотици играчи от цял свят.

Ваканционният комплекс „Бялата лагуна“, който се намира северно от Балчик, е собственост на Албена АД.

c