Генерал Тошево

Община Генерал Тошево има нова интернет страница

Нова интернет страница има Община Генерал Тошево. Сайтът ще започне да функционира от 24 юни. Старата страница остава като архивна и ще продължи да работи, докато е необходима на гражданите.

Новата интернет страница на Общината разполага с модерна визия и адаптивен  дизайн, подходящ за всички видове устройства. Добавени са и функционалности за хора с увредено зрение. При изработката са спазени всички изисквания на Държавна агенция „Електронно управление“.

В секцията „за контакти“ вече ще могат да се изпращат сигнали и съобщения към Общината.

Визията и функционалността на сайта са социално ориентирани, позволяващи бърза информираност на потребителя. Дизайнът спомага за добрата фрагментация на информацията, посредством визуални ориентири и акценти. Модулните прийоми обогатяват съдържанието и позволяват изграждането на взаимно свързани страници, новини и функции, които отвеждат потребителя по предварително планирани информационни пътеки.

Развитието на системата ще продължи паралелно с употребата й, като анализира нуждите на гражданите и се адаптира спрямо тях, посочват от общината.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *