Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Община Генерал Тошево има нова интернет страница

Нова интернет страница има Община Генерал Тошево. Сайтът ще започне да функционира от 24 юни. Старата страница остава като архивна и ще продължи да работи, докато е необходима на гражданите.

Новата интернет страница на Общината разполага с модерна визия и адаптивен  дизайн, подходящ за всички видове устройства. Добавени са и функционалности за хора с увредено зрение. При изработката са спазени всички изисквания на Държавна агенция „Електронно управление“.

В секцията „за контакти“ вече ще могат да се изпращат сигнали и съобщения към Общината.

Визията и функционалността на сайта са социално ориентирани, позволяващи бърза информираност на потребителя. Дизайнът спомага за добрата фрагментация на информацията, посредством визуални ориентири и акценти. Модулните прийоми обогатяват съдържанието и позволяват изграждането на взаимно свързани страници, новини и функции, които отвеждат потребителя по предварително планирани информационни пътеки.

Развитието на системата ще продължи паралелно с употребата й, като анализира нуждите на гражданите и се адаптира спрямо тях, посочват от общината.

c