Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

"Практикер" прави електропровод, ВиК и пътна и връзка за магазина си в Добрич

Практикер Ритейл ЕООД иска разрешение за изработване на подробни устройствени планове за захранващ водопровод, канализация, ел. захранване и пътна връзка за новия магазин в Добрич. Искането на дружеството трябва да бъде разгледано на сесията на Общинския съвет на 30 юни.

Припомняме, че първата копка на новия хипермаркет за дома и градината „Практикер“ бе направена в Добрич на 7 май тази година.

Новият хипермаркет ще предложи на жителите на града и региона богат асортимент от над 50 000 артикула за създаването и  подобряването на дома и градината. На достъпни цени потребителите ще могат да закупят продукти ва водещи световни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта, увериха от компанията.

„Практикер“ ще бъде разположен на Околовръстен път Добротица, в съседство с хипермаркет „Технополис“.

Сградата на „Практикер“ – Добрич ще заема площ от близо 7650 кв. м. Търговската зала ще се простира на 5150 кв. в, а за улеснение на посетителите ще бъде изграден и безплатен паркинг със 150 паркоместа.

Тодор Белчев: Магазинът на „Практикер“ в Добрич ще е най-хубавият

Очаква се новият хипермаркет да посрещне първите си клиенти през есента на тази година. Компанията, собственик на магазините Praktiker в България, е №1 у нас сред търговските вериги, които предлагат стоки „За дома”.

c